Sijmen is een jongetje van drie jaar oud.
Hij lijdt aan neuroblastoom kanker.
Hier kunt u informatie vinden omtrent zijn situatie.

Sijmen met trein 2

Uit de schoolkrant van OBS Giessen-Oudekerk:

De paasmarkt is gehouden op donderdag 2 april.  De helft van de opbrengst was voor de stichting vrienden voor Sijmen en de andere helft voor de geluidsinstallatie voor school. Ons schooltje bestaat uit 38 leerlingen. De opzet van de markt was heel basis, je kon wat lekkernijen kon kopen, zelfgemaakte (paas)knutsels, grabbelton, muziekcafe. De knuffels Ko en Nijn werden ook aangeboden voor de verkoop, (er zijn er volgens mij zo’n 38van verkocht).
Er is een veiling gehouden, maar liefst 34 kavels zijn geveild. Deze waren heel divers, van een boottochtje, tot grasmaaien tot bv. een overheerlijke appeltaart. De markt was erg gezellig en de opbrengst overweldigend.
Hier komt het verslag van de kleuters:
Je kon spulletjes kopen, wat we gemaakt hebben met het knutselcircuit. Er waren ook lekkere dingetjes te koop. Er was een middenlokaal waar door leerlingen muziek werd gemaakt.
Er was een veiling. Dan kan je allemaal dingetjes verkopen. Eten, die kleine mensen maken.
Er was ook een waslijn met konijntjes. Die kon je kopen. Daar steunde je Sijmen mee. Dat jongetje is ziek, heel erg. Die moet met zijn vader en moeder naar Amerika. Naar het ziekenhuis, om beter te worden. De ticket kost best veel geld

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES