Sijmen is een jongetje van drie jaar oud.
Hij lijdt aan neuroblastoom kanker.
Hier kunt u informatie vinden omtrent zijn situatie.

Sijmen met trein 2

Altena Tour Fietsers Toertocht 333

Het grote aftellen is begonnen voor de sponsortocht  voor Sijmen, die gehouden wordt op 27 juni aanstaande. Naar verwachting zullen ongeveer 50 racefietsers de uitdaging met zichzelf aangaan en een afstand fietsen die voor iedere fietser een uitdaging is. Zo kan er een keuze worden gemaakt tussen 1, 2 of 3 lussen van 111 km. Iedere lus begint en eindigt op het centrale plein in Uitwijk. De dag begint voor de fietsers al om 06.30, want dan start de eerste lus.

De laatste maande zijn de fietsers volop in training, om hun persoonlijk doel te kunnen bereiken. Uiteraard is het doel van deze sponsortocht om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Sijmen en zijn familie. De opbrengst bestaat voor een groot deel uit donaties van  bedrijven die deze sponsortocht ondersteunen, maar ook door de individuele sponsoring van de fietsers. Zie hiervoor de link “sponsors” op deze site. Het uiteindelijke resultaat wordt bekend gemaakt na afloop van de sponsortocht ook weer op het centrale plein in Uitwijk.  Waarschijnlijk zal de laatste lus tussen 20.30 en 21.00 zijn volbracht. Opgeven als fietser kan nog steeds, maar wees er dan snel bij. Mail dan naar amvanleeuwen@hetnet.nl. Geef dan gelijk aan hoeveel lussen en welke lussen u wilt fietsen. Deelname is voor eigen risico, helm is verplicht.”

U wordt van harte uitgenodigd om de fietsers aan te moedigen. Dat kan natuurlijk tussen de lussen door in Uitwijk, alwaar het plein gezellig zal worden ingericht met stands en activiteiten. Ook bent u van harte uitgenodigd als burgemeester Noordergraaf onze fietsers inhaalt, en het totale bedrag bekend zal worden gemaakt.
Hoe kunt u de fietsers sponsoren. U wordt al voor € 33 sponsor van deze Toertocht 333. Wilt u hoofdsponsor worden, dan stellen wij € 333 voor. U krijgt dan een vermelding op de zeer veel gelezen site van de stichting onder de button sponsors. U kunt sponsor worden door een bedrag te storten op de bankrekening van de Stichting Vrienden voor Sijmen. De bankrekening van de Stichting is: NL79 TRIO 0197 9850 25 onder vermelding  Fietstocht 333.”

Wij, als Altena Tour Fietsers, vrijwilligers, en de vrienden van Sijmen, zouden het fantastisch vinden als wij u op deze dag mogen verwelkomen.

Deelnemers kunnen hieronder de sponsorlijst downloaden, toertocht 333