Sijmen is een jongetje van drie jaar oud.
Hij lijdt aan neuroblastoom kanker.
Hier kunt u informatie vinden omtrent zijn situatie.

Sijmen met trein 2

Zelf in actie komen voor Sijmen? Dat kan en wordt zeer gewaardeerd!

- Organiseer een evenement Vele mensen en instellingen willen graag iets doen voor het goede doel. Wij vinden het prachtig dat er  zo veel animo is om onze Sijmen te helpen en ondersteunen graag ieder initiatief. Wilt u met uw vereniging, instelling of als particulier iets betekenen voor de stichting, meld dan uw actie aan via het mailadres info@vriendenvoorsijmen.nl. Dan zetten wij uw actie op onze actiepagina en willen we u, waar we kunnen, graag helpen met het opzetten van een officiële “Vrienden voor Sijmen” actie.

Waar kunt u aan denken? Sponsorlopen of fietstochten, sportief en gezond voor jong en oud. Statiegeldacties, laagdrempelige actie, bijvoorbeeld in wedstrijdvorm voor kinderen. Schoolfeest, bedrijfsfeest, buurthuisfeest. Feestend geld ophalen, voor iedereen leuk! Veiling of rommelmarkt, koop eens wat extra’s voor het goede doel. Benefietwedstrijd/-concert. Voetbal, hockey, zangkoor of bluesband. Muziek en sport zijn dé manieren om mensen te verbroederen.

Als u zelf een leuk plan heeft voor een actie, neem dan contact met ons op via bovenstaand mailadres. We staan graag open voor leuke ideeën.

Heeft u vragen over promotie, kunt u onze facebookpagina daarbij gebruiken? Wilt u een spandoek van de stichting ophangen op uw locatie? Zomaar een aantal ideeën die uw actie nog succesvoller kunnen maken. Neemt u gerust contact met ons op!

We zien graag dat de stichting positief onder de aandacht van het publiek gebracht wordt en zullen dus ook altijd stimuleren dat bij de uitvoering van de actie het nodige plezier voor de betrokkenen komt kijken! Houdt u dus ook in de gaten welke acties er al lopen, wellicht zit er voor u een leuke manier bij om door het bezoeken van één van deze acties bij te dragen aan het geheel.

- Doe een donatie U kunt ook altijd een donatie doen aan het rekeningnummer van de stichting, NL50 RABO 0303 1346 31 t.n.v. Stichting Vrienden voor Sijmen.

- Aanmelden als Vriend voor Sijmen Veel mensen zetten zich al in voor de stichting, maar we kunnen altijd extra Vrienden gebruiken om te helpen met de acties. Wilt u ook Vriend worden? Meld u dan nu aan! Stuur een ons een e-mail met daarin uw naam, telefoonnummer en woonplaats. Geef hierbij ook aan waar u goed in bent of waar wij u voor kunnen inzetten.

- Social Media De stichting Vrienden voor Sijmen wil graag zoveel mogelijk mensen bereiken. We verzoeken u daarom een link naar deze website te plaatsen op social media, zoals Facebook, Twitter of LinkedIn. Hoe groter de aandacht, hoe meer steun we Sijmen en zijn ouders kunnen geven.